SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ljungby GK
Gymnastik
Välkomna till Ljungby Gymnastikklubb!

Vi är en förening som erbjuder familjegymnastik, barngymnastik och truppgymnastik. Den information ni behöver finns här på vår hemsida, välkomna att klicka runt hos oss!

 

Du följer väl oss på facebook?

 

Välkomna på tyckartävling 15/10
2022-10-05 09:32
Bild från tyckartävling våren 2022. Foto: Agnes Levisson

Vi välkomna föräldrar släkt och vänner till Ljungby Gymnastikklubbs tyckartävling!

Kom se våra truppgrupper tävla mot varandra och inspireras av alla våra duktiga gymnaster och ledare. Det kommer finnas lättare fika till försäljning.

 

Plats: Hjortsbergshallen

Datum: Lördagen den 15/10 

Tid: 11.00 - ca 13.00

Inträde: Gratis

 

Tävlande gymnaster ska vara på plats tidigare. Respektive ledare meddelar en samlingstid för att gymnasterna ska hinna med uppvärmning och förträning innan tävlingsstart.

 

Vuxenträning - start 29/8
2022-08-27 17:18
Är du vuxen och sugen på att testa träna gympa?
 
Vi har den stora förmånen att kunna dra igång träning för vuxna, vilket vi tycker är jätte roligt!
 
Har du velat prova hur det är att stå på händer, hoppa på trampolinerna eller göra en volt? Eller har du tränat gympa förut och vill komma igång igen? Då är vår vuxengrupp för dig. Kom en gång eller hela terminen, det finns inga krav på föranmälan. Kom till hallen så siwshar du din träningsavgift direkt på plats.
 
För vem: För dig som är 17 år och uppåt.
När: Måndagar kl. 19.15-21.30 med start 29/8
Första gången betalar alla en medlemsavgift/licens: 150 kr
Träningsavgift: 60 kr/gång
 
Vi har tränande ledare i hallen och vi tar hand om varandra för att få till en så bra träning som möjligt! Det är första gången vi kör det här konceptet så vi får utveckla det tillsammans med de som är i hallen. 
 
Hoppas vi ses på plats!
Viktiga datum för hösten 2022
2022-08-24 08:08

Tyckartävling - 15/10
Höstlovsläger - 4-5/11
Juluppvisning - 10/12

Höstterminen 2022 närmar sig!
2022-07-13 18:27
Planeringen inför hösten pågår för fullt! Gymnaster som var med i en grupp i våras kommer få mail när anmälan öppnar. Nya medlemmar kommer få information längre fram.
 
Kort info om förändringar som kommer till höstterminen:
  • För att främja samarbetet i klubben kommer vi att ändra lite i träningstiderna för truppgrupperna till hösten. Alla grupper kommer ha 2 träningar i veckan, en träning själva och en som kommer samtränas tillsammans med vissa av de andra trupperna.
  • Fristående (info om fristående finns att läsa på https://www.gymnastik.se/Verksamheter/Truppgymnastik/ )blir en egen grupp som alla truppgymnaster i föreningen kan anmäla sig till.
  • Nya gymnaster i äldre truppålder (födda 2013 eller tidigare) kommer starta terminen i en introduktionsgrupp. Efter några månader så får gymnasterna en plats i en av våra ordinarie truppgrupper.
 
Ha en fin sommar och semester så hoppas vi i styrelsen att vi ses till hösten!
Varmt välkomna på uppvisning!
2022-05-02 11:06
Lördagen den 14 maj kommer vi ha våran våruppvisning i Hjortsbergshallen. Tema för dagen är Disney!
Då vi är många grupper och förhoppningsvis mycket publik så kommer vi ha två sittningar. Skillnaden på sittningarna är att vi har delat upp barn - & familjegrupperna. Trupp-grupperna kommer visa samma sak på båda.

Kl. 10.00 - 11.30 är det studsa, hoppa och fräcka samt alla trupp-grupperna.
 
Kl. 12.30 - 14.00 är det käcka och mixa samt alla trupp-grupperna.
 
Endast förköp gäller! Barn upp till 12 år går in gratis men behöver en biljett och det löser ni genom att välja gratisbiljett när ni går in och bokar biljetter. Se länk nedan: 
 
Familjegympan - de föräldrar som gympar med barnet behöver ingen biljett så vida ni sitter på golvet med grupperna och inte tar en plats på läktaren. Vill ni ha en plats på läktaren efter ni har varit ute och gympat så får ni köpa biljett. Detta för att det inte ska bli för mycket folk på läktaren.
 
 
Hoppas vi ses i hallen!
Nyheter från våra grupper
Truppgymnastik, 08/10 16:45 
 
Våra sponsorer
Stöd vår förening handla ifrån: