SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ljungby GK
Gymnastik
Bli medlem i Ljungby Gymnastikklubb
BLI MEDLEM
Välkomna till Ljungby Gymnastikklubb!

Vi är en förening som ebjuder familjegymnastik, barngymnastik och truppgymnastik. Den information ni behöver finns här på vår hemsida, välkomna att klicka runt hos oss!

 

Du följer väl oss på facebook?

 

Varmt välkomna på uppvisning!
2022-05-02 11:06
Lördagen den 14 maj kommer vi ha våran våruppvisning i Hjortsbergshallen. Tema för dagen är Disney!
Då vi är många grupper och förhoppningsvis mycket publik så kommer vi ha två sittningar. Skillnaden på sittningarna är att vi har delat upp barn - & familjegrupperna. Trupp-grupperna kommer visa samma sak på båda.

Kl. 10.00 - 11.30 är det studsa, hoppa och fräcka samt alla trupp-grupperna.
 
Kl. 12.30 - 14.00 är det käcka och mixa samt alla trupp-grupperna.
 
Endast förköp gäller! Barn upp till 12 år går in gratis men behöver en biljett och det löser ni genom att välja gratisbiljett när ni går in och bokar biljetter. Se länk nedan: 
 
Familjegympan - de föräldrar som gympar med barnet behöver ingen biljett så vida ni sitter på golvet med grupperna och inte tar en plats på läktaren. Vill ni ha en plats på läktaren efter ni har varit ute och gympat så får ni köpa biljett. Detta för att det inte ska bli för mycket folk på läktaren.
 
 
Hoppas vi ses i hallen!
Tyckartävling 9 april 2022
2022-04-20 11:49
Foto: Agnes Levisson

Stort TACK till alla duktiga gymnaster, ledare, domare och den härliga publiken för dagens tävling! Under bildgalleri hittar ni ett axplock från dom fina bilderna som tog under förmiddagen. Vi tackar vår ledare och fotograf Agnes Levisson för bilderna!

Välkomna till vår hemsida!
2022-04-18 16:34
Hjortsbergshallen. Foto: Agnes Levisson
 
Årsmöte 2022
2022-02-24 11:22

Det är dags för årsmöte för Ljungby Gymnasikklubb, tisdagen den 22 mars kl. 18.00. 

 

Plats: Hjortsbergshallens matsal

 

Det bjuds på smörgåstårta, meddela ev. specialkost i anmälan. Anmälan och ev. motioner ska vara styrelsen tillhanda senast den 15 mars till:

pierre.swedman@gmail.com

 

Välkomna!

Frida Mellander, ordförande

Pierre Swedman, sekreterare

Vi söker ledare!
2021-10-08 16:07
Foto: Agnes Levisson

Vi söker ledare för både trupp och barn/familjegymnastik för att kunna behålla alla våra grupper och fantastiska gymnaster. Är du intresserad att bli ledare och en del av vår förening? Tveka inte att kontakta oss! 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra grupper
Truppgymnastik, 08/10 16:45 
 
Våra sponsorer
Stöd vår förening handla ifrån: