Hoppa till sidans innehåll

Svenska Gymnastikförbundet


De nya ledarskapsutbildningarna lanseras 1 januari 2021 och redan nu kan du anmäla dig.
 
Sedan en tid tillbaka står det klart att under SM-veckan i Halmstad 2021 medverkar både den rytmiska gymnastiken och truppgymnastiken.
 
Idag, den 27 oktober, beslutade Folkhälsomyndigheten (FHM), efter samråd med bland annat smittskyddsläkaren i Region Skåne, om skärpta allmänna råd för Skåne län.
 
UPPDATERAD INFO 28 OKTOBER. Folkhälsomyndigheten har idag i samråd med smittskyddsläkaren i region Skåne fattat beslut om skärpta allmänna råd.
 
2020 blev ett tufft år för idrotten med många inställda evenemang. För trampolinlandslaget innebar våren att EM på hemmaplan ställdes in, ett EM som alla verkligen längtade till och såg fram emot.
 
I samarbete med vår sponsor Folkspel erbjuder vi alla våra föreningar att sälja BingoLottos Uppesittarlotter och tjäna pengar till föreningen.
 
Den 22 oktober beslutade regeringen om ett undantag i förordningen om förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med mer än 50 personer. Gymnastikförbundet jobbar nu med att tolka beslutets innebörd i praktiken.
 
Den 22 oktober tog Folkhälsomyndigheten (FHM) bort de särskilda allmänna råden för personer som är 70 år och äldre. De rekommendationer som gäller för samtliga personer gäller nu även de äldre.
 
Folkhälsomyndigheten har beslutat om nya allmänna råd som ger en möjlighet att införa regionala och lokala råd som innebär fler åtgärder för att kunna bekämpa smittspridning lokalt.
 
I samarbete med vår sponsor Folkspel erbjuds alla föreningar att sälja BingoLottos Julkalender och tjäna pengar till föreningen.
 
Nedan kan du läsa GS Pelle Malmborgs fredagshälsning!
 
Många föreningar drabbas ekonomiskt av inställda träningar och evenemang och Gymnastikförbundet arbetar tillsammans med Riksidrottsförbundet (RF) med att försöka mildra de ekonomiska effekterna med anledning av coronaviruset.
 

Seminarietips!

(2020-10-16 09:51)
Idag inleds den andra delen av det internationella gymnastikförbundets seminarieserie. Under hösten kommer ett brett spektrum av ämnen att tas upp.
 
 
Tobias Peterson, 27, startade sin gymnastikkarriär i Hammarbygymnasterna för 21 år sedan. Numera tävlar han för KFUM och har hunnit med hela tio SM-medaljer och fyra EM-medaljer.
 

 

 

Stöd vår förening

handla ifrån:

 Sponsorhuset 

 

 

Antal besökare

besöksräknare 

                                                   LGK 

Postadress:
Ljungby Gymnastikklubb - Gymnastik
Strömgatan 18
34141 Ljungby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: ljungbygymnastikklubb@hotmail.com

Se all info